Új címen munkálkodik a The Sims megalkotója

2011. június 06.
1.9631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A fantasztikusan egyedi, több generációt is szakadatlanul bűvölő "életszimulátor", a The Sims alkotója nem dobta be a törülközőt, mi több, folyamatosan áll elő az újabb és újabb ötletekkel.

Will Wright ezúttal azonban nem a nagybetűs Életet választotta témája céltáblájául, inkább a literatúra ösvényére tért: legújabb játéka egy bizonyos Maneki Neko novellán alapul, mely a neves sci-fi író, Bruce Sterling tollából fakadt. Ám ha hiszitek, ha nem, Wright mindennek ellenére sem evezett oly távoli és idegen vízekre, mint azt gyaníthatnánk.

"Egy karmikus számítógépről ír, mely az emberek közti fizetségek egyensúlyát tartja fenn, s ráveszi őket, hogy érdekes módokon legyenekl kölcsönhatásban egymással az életük javítása érdekében, még akkor is, ha idegenek egymásnak" - magyarázza Wright egy interjú során. - "Karmikus pontokat szereznek, amelyeket mások segítsége által válthatnak meg."

A géniusz reméli, hogy a szóban forgó produktum "kezdeti verziója" egy éven belül megszületik.

Wright sejtelmesen utalt rá, hogy a játék valószínűleg a tableteket, smart phone-okat, valamint a Facebook-ot veszi célkeresztbe.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

Mondjuk amit ő talál ki az bizts valami nagy lesz

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

fészbuk itt is... nem hiszem el komolyan..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja