Új címen dolgozhat a Rockstar San Diego?

2010. október 13.
1.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar neve egyet jelent a sikerrel, ha pedig ehhez hozzákapcsoljuk a San Diego városkában található stúdiót is, akkor hozzátehetjük a fogalom mellé még a minőséget is.

Red Dead Redemption, Midnight Club: Los Angeles, ezeket az alkotásokat mind a Rockstar san diegoi divíziója követte el, és szívfájdalom nélkül rájuk aggatható, a sikeres minőségi játék jelzője. Nem véletlen tehát, hogy a fél világ, köztük mi is felkaptuk a fejünket egy pletykára, amely arról árulkodott, hogy a csapat egy új címen dolgozik már a háttérben.

Hangsúlyos az "új cím", tehát nem egy újabb projekt, hanem egy vadonatúj franchise kezdő darabjáról lehet szó, már ha a szóbeszédek igaznak bizonyultak természetesen. Az AllAboutTheGames néhány belsős forrásra hivatkozva ugyanis váltig állítja, hogy a fejlesztők egy vadonatúj címen dolgoznak a háttérben, így tehát biztosan nem egy folytatásról beszélhetünk velük kapcsolatban. Hogy dolgoznak valamin, azt talán biztosra vehetjük, de, hogy valóban egy új franchise-ról van-e szó, azt majd meglátjuk.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 8 napja

1-2 év és ki is derül, hogy mi a nagy titok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja