Új Call of Dutyn dolgozik a Sledgehammer - Black Ops II a Wii U-ra?

2012. június 11.
1.5051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ha egy fejlesztő ráharap az Activision vitathatatlanul leggyümölcsözőbb és legmeghatározóbb címére, akkor bizony nehezen ereszti: a Modern Warfare 3 társkészítőinek, a Slegdehammernek szemlátomást annyira ízlett a dolog, hogy máris egy újabb alcímen ügyködnek.

A nemrégiben felbukkant - majd alig valamivel később köddé is vált - álláshirdetés szerint a "kiemelkedő tehetségeket aktívan toborzó" cég senior FX artistot keres az ő új Call of Dutys fejlesztőcsapatába.

A szerencsés kiválasztott feladata elsősorban az lesz, hogy "létrehozza a legkivételesebb, hiper-realisztikus real-time effektusokat a következő Call of Duty játékhoz". Hogy a hirdetés azért szívódott fel, mert a Sledgehammer nem kívánt a kérdések kereszttüzébe állni vagy azért, mert már rá is bukkantak a megfelelő tehetségre... Nos, fogalmunk sincs.

Akárhogy is, nem a Sledgehammer volt az egyetlen, akinek eljárt a szája: a Nintendo Gamer magazinból is kiszivárgott egy kompromittáló, szkennelt kép, méghozzá olyan, amely egy Wii U-s Call of Duty: Black Ops II-t helyez kilátásba. Az idő előtt napvilágot látott cikkből novemberi megjelenésre következtethetünk. Ez már csak azon apróságnál fogva is különös, hogy a kiadó egy árva szót, nem sok, annyit sem szentelt az állítólagos verziónak.

Új Call of Dutyn dolgozik a Sledgehammer - Black Ops II a Wii U-ra? - 2. kép

3 hozzászólás

Braddock

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Minden jönni fog Wiiura?meglepett smiley
Szerintem ez csak valami reklám fogás de ha jönne sem lepne meg!

válasz erre

rDAVE

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Minden jönni fog Wiiura?meglepett smiley
Valahogy be kell indítani a pályafutását.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Minden jönni fog Wiiura?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja