Új All in One gamer gépek érkeznek az MSI-től

2015. március 27.
1.8191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az All in One gépek sokat fejlődtek az utóbbi évek során, egy ideje pedig már olyan technológiák is elérhetőek, melyek alkalmasak a legújabb játékok magas minőségben való futtatására, így igenis van létjogosultsága a gamer AiO gépeknek.

A piacon kétség kívül az MSI tölti be a legnagyobb szerepet ezen a területen, korábbi megoldásaik is kellően erősek és fejlettek voltak, nemrég azonban több új gépet is bemutattak, melyek a legújabb trendeknek és a technológiai újításoknak is megfelelnek. Természetesen ezúttal is megmaradt a többméretűség, így a modellek nem csak belsőleg, hanem külsőleg is eltérnek.

MSI Gaming AG270 3K néven érkező modell például 27 hüvelykes kijelzőjén 3K (2560 x 1440) felbontást kínál. A megfelelő teljesítményről az Intel Core i7-es processzor és az NVIDIA GeForce GTX 970M grafikus kártya gondoskodik, mely 6GB GDDR5 memóriát hoz magával.

Az MSI Gaming 24GE IPS és MSI Gaming 24GE 4K modellek 24 hüvelykes játékterületet biztosítanak, előbbi Full HD, utóbbi pedig 4K felbontásban. Mindkét kijelző érintőképernyőként is funkcionál, alattuk pedig Core i5 és Core i7 modellek teljesíthetnek majd szolgálatot. A grafikus kártya szerepét egy 2GB GDDR5 memóriával rendelkező NVIDIA GeForce GTX 960M tölti be, az újdonságokkal pedig áprilistól találkozhatunk a piacon.
3 hozzászólás

kpal

9 éve, 9 hónapja és 13 napja

Ennél is az ár ami kritikus tényező.

válasz erre

totyak

9 éve, 9 hónapja és 13 napja

Én örökké PC párti leszek, ilyesmit magamtól nem vennék. Még egy notit is előbb használnék játékra, mint egy AIO gépet.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 13 napja

Tuti hogy az árcédulán is meg fog látszódni.
Bár én még a legolcsóbbat is elfogadnám. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja