Új alaplappal és kompakt PC-vel bővült a Gigabyte kínálata

2015. január 08.
1.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A CES 2015-ön természetesen jelenlévő Gigabyte két, hozzájuk közelálló piacra hozott újdonságokat, melyek közül talán az X99-es Intel chipkészletre épülő alaplap lehet az érdekesebb.

A Gigabyte X99-SOC Champion ugyanis már szerepelt oldalunkon, méghozzá a megdöntött világrekordok okán. A rekordokból és az elnevezésből már könnyen ki lehet találni, hogy egy felsőkategóriás termékről van szó, mely az LGA 2011-v3 foglalattal rendelkező Intel processzorokat és a DDR4-es szabványnak megfelelő memóriákat szereti. A 3 vagy 4 grafikus kártyát is könnyen fogadó újdonság természetesen 20Gb/s sebességre is képes Turbo M.2 csatlakozóval is fel van szerelve, illetve teljesen egyedi PCI Express kialakítással is büszkélkedhet.

Új alaplappal és kompakt PC-vel bővült a Gigabyte kínálata - 2. kép

A másik nagy frissítés a vállalat kompakt gépet, vagyis a BRIX szériát érintette, ahol a legújabb modellek mellett bemutatkozott a BRIX s is. Az újdonságok már az ötödik generációs Intel Core processzorokkal érkeznek, így még jobb multimédiás, valamint játékélményt nyújtanak majd.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja

4 grafikus kártya egyszerre? Az nagyon beteg.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja

x99 lesz a következő állomás nálam igaz pár év múlva,vagy Giga vagy Asrock röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2015
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja