Új WQHD monitort mutatott be a ViewSonic

2016. szeptember 30.
2.8291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A ViewSonic itthon nem éppen a leghíresebb monitorgyártó vállalat, ugyanakkor az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a gamer vonalba, ami azt jelenti, hogy komoly összegeket költenek fejlesztésekre.

Nemrég egy átlagos termékkel bővítettek, mely ugyan többet tud, mint egy sima Full HD monitor, mégsem vonultat fel rengeteg új technológiát, ezért várhatóan az ára is mérsékelt lesz. A ViewSonic VP2771 27 hüvelykes IPS panelt kapott, melyen 2560 × 1440 pixel jelenik meg, ami a WQHD felbontás megfelelője.

A 178 fokos betekintési szög és a dizájn átlagosnak mondható, ez pedig igaz az 5ms-os válaszidőre is. A csatlakozások terén különösen jól el van látva, hiszen a HDMI/MHL 2.0, DisplayPort bemenet, Mini DisplayPort és DisplayPort kimenet is került rá, ezeket pedig 3 USB 3.1 Type A, 1 USB 3.1 Type B és 1 USB 3.1 Type C csatlakozó egészíti ki.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem néz ki rosszul, de tutira megkérik az árát a tudásának.

válasz erre

Drenzer

8 éve, 2 hónapja és 13 napja

Számomra ez a gólyaláb talpakon álló koncepció annyira nem tetszik. Bár ízlések és pofonok mosolygó smiley A lényeg, hogy jó áron tudja a dolgát. Csak az áráról tényleg nem sok mindent tudni szomorú smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 13 napja

Az ára meg annyi, amennyi, nem tudjuk meg.

válasz erre

kpal

8 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ezen nincs kifogás tökéletes.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja