Új vezeték nélküli headset érkezik az ASTRO műhelyéből

2016. június 16.
3.4731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASTRO márkanév itthon még nem túl ismert, ám néhány országban már komoly követői bázist alakított ki magának a vállalat, illetve az eSport terén is több komoly csapat használja a termékeiket, melyek minőségével nincs is gond, ám az árazás terén általában nem túl barátiak.

Az E3 és az azt övező gaming hype kapcsán nemrég bejelentették legújabb fejlesztésüket, mely az új ASTRO A50 Wireless, ami nevéből adódóan egy minden földi jóval felszerelt vezeték nélküli gamer headset.

A 7.1-es Dolby Surround hangzásvilág mellett kiemelendő még a PS4-Xbox One-PC támogatás, illetve a különleges töltőbázis, mely a headset aktuális állapotát is kiírja. Az újdonság 300 dolláros ajánlott ára jól jelzi, hogy a legfelsőbb szegmensről beszélhetünk, így itthon vélhetően nem kapkodnak majd érte.
4 hozzászólás

venoman

8 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ha úgy vesszük mennyi mindenre költ az ember és milyen baromságokra akkor ez nem az. Ezt egyszer kell megvenni. Okostelóra is ennyit költenek az emberek minimum, nem beszélve a számláról ami a sok felesleges csacsogásért fizetnek. Ez egy maradandó termék , nem kell évente cserélni mint a telót vagy tablettet stb.

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 14 napja

Vajon mi a Jobb ez vagy Strix 7.1.

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 14 napja

Biztos ilyet veszek, ahelyett, hogy mondjuk egy PS4-re költsem, LOL. De akármilyen más értelmes dolgot is írhattam volna. Nem normálisak ezek, milyen ár ez?

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 14 napja

Tetszetős, de a mostanim is tudja a legtöbbet amit ez és azt nem fogom még egy darabig cserélni. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja