Új vezér állt a Telltale Games élére

2017. szeptember 15.
4.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kis túlzással a semmiből nőtte ki magát a Telltale Games csapata az elmúlt néhány évben a különleges, sztori-központú kalandjátékainak köszönhetően, de az óriási siker ellenére is lemondott pár héttel ezelőtt a csapat vezetője, akinek viszont máris megtalálták az utódját.
 

A Teltlale Games ugyanis bejelentette, hogy hivatalosan szeptember 18-tól, azaz most hétfőtől veszi majd fel a munkát a csapat vezérigazgatójaként Pete Hawley, akit korábban a Zynga első embereként ismerhettünk, de társalapítója volt a Red Robot Labs-nak, sőt dolgozott a híres-neves Peter Molyneux mellett is a Lionhead Studios-nál olyan projekteken, mint a Fable vagy a Black & White.

Pete egyébiránt Kevin Bruner-t váltja a Telltale Games élén, aki még 2004-ben alapította a vállalatot Dan Connors és Troy Molander társaságában. Az új CEO egy rövid közleményben kiemelte, hogy imádja a Telltale összes korábbi játékát, és úgy véli, hogy egy csodálatos jövő áll előttük.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

fighterlaci írta:
Első lépésként el is törölheti az epizodikus baromságokat.
Nekem is ez jutott eszembe. Engem különösebben nem zavar az epizodikusság, kivárom, míg megjelenik az egész játék. Meg amúgy sem sok TT játékkal játszom.

válasz erre

Hentes

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Magyarul ugyanezt a vonalat viszi tovább. Nekem nem tetszenek a játékaik.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Első lépésként el is törölheti az epizodikus baromságokat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt