Új tartalmakkal tér vissza hétvégén a Call of Duty: Black Ops 4 második bétája

2018. augusztus 07.
1.1891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt véget ért a Call of Duty: Black Ops 4 első béta hétvégéje, amit bár csak PS4-en élvezhettek a rajongók, de így is nagyon sok embert megmozgatott, aki pedig nem tudta kipróbálni, az se csüggedjen, a tesztek ugyanis folytatódnak.

Méghozzá az előttünk álló hétvégén, és ha ez önmagában nem lenne elég jó hír, akkor gyorsan hozzátennénk, hogy friss tartalmakkal is számolhatnak majd vele kapcsolatban a rajongók, sőt már az Xbox One-felhasználók is csatlakozhatnak a bulihoz.

A fejlesztők a Redditen megerősítették ugyanis, hogy a második bétás hétvégén már biztosan megtalálható lesz a játékban a Hacienda pálya, amit rengetegen hiányoltak a napokban, de egy új játékmóddal is gyarapodik majd a kínálat, sőt szintkorlát növelésére és dupla XP eseményekre egyaránt számíthatunk. Indulás most pénteken!
Call of Duty: Black Ops 4 első béta hétvégéje, amit bár csak PS4-en élvezhettek a rajongók, de így is nagyon sok embert megmozgatott, aki pedig nem tudta kipróbálni, az se csüggedjen, a tesztek ugyanis folytatódnak.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ha valaki előrendelte, de nem szeretné kihasználni a lehetpséget, lepasszolhatná a kódot. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Lesz róla valami teszt, előzetes?

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja