Új tagokkal bővül a HP Pavilon család

2016. május 06.
3.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Nagyon sok hosszú ideje piacon lévő informatikai vállalat esetében elmondható, hogy rendelkezik néhány ikonikus családdal, a Hewlett-Packard esetében pedig talán többet is ki lehetne emelni, ám a Pavilon széria mindenképpen ide tartozik.
Advertisement

Nemrég ezt a családot frissítették, méghozzá igen széles körben. Az újdonságok között laptopokat és All in One gépeket is találunk, a családon kívül pedig a Windows 10 a közös nevező.

A HP Pavilion x360-as család például egy 15,6 hüvelykes újdonsággal bővült, mely a gyártó szerint még jobb multimédiás élményeket kínál a 11 és 13 hüvelykes társaihoz képest. A Pavilon laptopcsaládba szintén érkeztek új tagok 13-tól egészen 17 hüvelykig. Az x360-as modelleknél az Intel processzorok és a hozzájuk tartozó grafikus megoldások adják az erőt, míg a laptopok esetében Intel és AMD processzorok között is választhatunk, melyekhez NVIDIA és AMD grafikus kártyák is kerültek.

Végül pedig a Pavilon All in One családra tér ki a sajtóközlemény, melyek 23,8 és 27 hüvelykes Full HD vagy Quad HD felbontású megjelenítővel, Intel-AMD processzorokkal és NVIDIA-AMD grafikus gyorsítókkal rendelhetőek. Az újdonságok májusban és júniusban kerülnek piacra, jó néhány megoldással pedig a hazai piacon is találkozhatunk majd a nyáron.
3 hozzászólás

kpal

8 éve, 6 hónapja és 17 napja

13"-os jó méret.

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 17 napja

Sokat nem tudunk meg az újdonságokról, leszámítva, hogy a végtelenségig növelik a képátmérőt.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 17 napja

Én többet nem veszek HP-t, nem vagyok megelégedve a mostani laptopommal, de már szerencsére nem sokáig kell ezt használnom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaReichert Viktor profiljaManiac profilja