Új taggal bővült a HTC Desire család

2016. május 04.
3.1521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC megnyugodhatott a legújabb csúcsmodell bemutatása után, hiszen a piac pozitívan fogadta a készüléket, mely tényleg az idei év egyik legjobb mobilja és fel tudta venni a versenyt a legnagyobbakkal, a középkategóriában azonban még mindig nem találtak magukra.

Nemrég a One S9-en röhöghettünk, de azért van nekik egy Desire szériájuk, melyben néha jól eltalált mobilok is helyet kapnak. Nemrég bemutatták a HTC Desire 830-at, mely a 820-as modell közvetlen utódja, így sokban hasonlítanak.

Azért érdemi fejlődés is született, hiszen az 5,5 hüvelykes kijelző már Full HD felbontású, alatta pedig egy MediaTek Helio X10 és 3GB RAM dolgozik. A 32GB-os belső tárhely és az optikai képstabilizátorral rendelkező 13 megapixeles kamera szintén jó pont, az árazás kapcsán pedig 310 dollárról hallani, ami akár még vállalható is.
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Jó a belső ,de külsőre olcsóbb benyomást kelt.

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Mivel nem akarok telefont venni mosatanában, így nem is nagyon követtem nyomon a készülékek árazását, meg hogy milyen hardver van bennük. Csak úgy vaktában biztos nem vennék egy ilyet, előbb megnézném, hogy mit kapni ugyanilyen áron. És persze a belső nem minden számomra, a külső is nagyon fontos, mégiscsak azt tapogatom nap mint nap. Szóval lehet egy gyengébb, de szebb telefont is megvennék.

válasz erre

zender

8 éve, 7 hónapja és 2 napja

Kinézete nekem valahogy nagyon idejétmúltnak tűnik... wtf smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 2 napja

És tényleg vállalható az ár, meg a belső se rossz. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja