Új színekkel bővít a Razer

2017. augusztus 13.
3.5281
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer hosszú évek óta a játékosoknak szánt perifériák egyik éllovas márkája, a színeket illetően pedig főként a fekete-zöld összeállítást tulajdoníthatjuk nekik, melyet az utóbbi időkben kiegészít az RGB őrület.
 

Sokan azonban az alapszíneket illetően is nagyobb kínálatra vágynak, ezt a kérést pedig a gyártó meg is hallgatta, hiszen két új alapszínt vezetnek be. A mercury white és gunmetal grey nevekkel illetett fehér és ezüst színek a feketét egészítik ki, vagyis sok újdonságuk innentől kezdve már ezzel a három alapszínnel és vélhetően RGB világítással érkezik majd.

Új színekkel bővít a Razer - 2. kép

Elsőként már jól bejáratott termékek estében lesz elérhető a két új szín, hiszen a Blackwidow X Chroma billentyűzet, a Kraken 7.1-es headset és a Lancehead TE egér, valamint Invicta egérpad négyest mutatták be a rajt időpontjában. Az árazásban elméletileg nem lesz eltérés a három szín közül, így a cél tényleg csak a kínálat bővítése és a felhasználói igények kielégítése.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó lenne fehérben csak azzal az a baj hogy jobban meglátszik ha koszolódik és idővel besárgul.

válasz erre

totyak

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

A ledek már úgyis bennük vannak, az nem oszt, amúgy meg mindegyik tetszik. A fehér talán a legjobb, mostanában nagyon bejönnek a fehér cuccok. Kár, hogy kényesek.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

A fehér túl csicsa.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja