Új SOMA trailer és némi információ érkezett a fogadtatásról

2015. október 01.
4.0201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Frictional Games igen büszke új jövevényére, hiszen az Amnesia alkotóinak új horrorja elméletileg valóban nem olyan rossz, jól is fogy a digitális boltokban, ennek örömére egy új trailert is hozzánk vágott a kiadó.

A mozgóképeken összeszedtek a srácok néhány ijesztőbb jelenetet (kemény munka lehetett egyébként), valamint néhány névtelen magazin tesztjéből is feltűnnek idézetek arra vonatkozóan hogy milyen félelmetes is a stuff.

Kiderült az is, hogy egy hét alatt 92.000 példány talált gazdára a játékból, ami nagyon szép eredmény, figyelembe véve azt hogy az Amnesia-nak egy hónap kellett a 30 ezerhez.

Az új SOMA trailer megtekinthető itt:

Nézd nagyban ezt a videót!
Mielőtt valaki rohanna virtuális BUY gombot nyomogatni, mindenképp olvassa el iPet SOMA' target='_blank' rel='nofollow'>SOMA tesztjét, ami picit árnyalja a csodálatos adatokat.

Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy 8, vagy 12 éves fiúk tesztelték a stuffot azoknál a magazinoknál ahol 90% körüli eredmények jöttek ki...
5 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 3 napja

Szerintem meg ízlések és pofonok...
Nekik tetszett akkor így pontoztak másnak meg nem. Személy szerint engem nem is érdekel a játék annyira hogy kipróbáljam.

válasz erre

iPet

5 éve, 2 hónapja és 3 napja

Érdekes módon azt valahogy kihagyják, hogy egyszer tudod végigjátszani, aztán lecsó...Valamint a pszichológiai horror-terror az nem itt kezdődik. Nem akarom bántani a készítőket, de mondjuk miért maradt ki az a dög, aki úgy néz ki mint R2D2 egy nyomorult csigaházzal a hátán, feketére festve? Vagy az a lény, aminek egy diszkógömb van a feje helyén?

válasz erre

zender

5 éve, 2 hónapja és 4 napja

Nagyon eltúlozták sokan a pontozást, teljesen irreális. Az itteni 7 pont szerintem abszolút elfogadható. De hogy 8 meg 9? Nemár.

válasz erre

kpal

5 éve, 2 hónapja és 4 napja

Nem nagy durranás ez,emlékezetet egy régi játékra.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ezeket vagy lefizették vagy nem játszottak vele, mert hogy ez egy kalap **** lett az biztos!

válasz erre
SOMA
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja