Új showrunner csatlakozott a Halo televíziós sorozat munkálataihoz

2019. március 19.
3.8901
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak nívós új névvel bővült a Halo televíziós sorozat mögött álló csapat, lévén a Hollywood Reporter több forrásból is úgy értesült, hogy Steven Kane is csatlakozott a munkálatokhoz, mint második showrunner.

Steven munkásságát leginkább olyan művekből ismerhetjük, mint A főnök vagy Az utolsó remény, showrunnerként pedig az lesz a feladata, hogy egy kézben tartsa a készülő szériát, avagy ellenőrizze, hogy jó úton haladnak-e a munkálatok, és hogy a végeredmény hűséges-e a franchise-hoz.

A Halo TV-sorozanál egyébiránt eddig Kylie Killen látta el ezt a pozíciót, azonban mostantól már Steven Kane is segít neki abban, hogy jó úton haladjanak a dolgok, noha állítólag igazi munkamegosztás lesz közöttük, hiszen míg Killen az írásból és a produkciós részből veszi ki a részét, addig Kane a forgatási munkálatokon bábáskodik majd.
3 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 2 napja

Lehet hogy egyszer el is készül majd...

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 napja

"és hogy a végeredmény hűséges-e a franchise-hoz"

És ezt ő mégis hogy állapítja meg? Előtte leül 3-4 hónapot játszani a játékokkal vagy mi?

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 3 napja

Gondolom nem vagyok vele egyedül, nekem semmit nem mond a neve.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljamarco profiljaBvektor profiljatotyak profiljahavrillal profiljaTuhajohn profiljaEAG1 profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profilja