Új perifériákat mutatott be a Cooler Master

2017. június 06.
3.8301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Cooler Master itthon is egy rendkívül népszerű márka, az elmúlt időszakban pedig egy komoly arculatváltáson mentek keresztül, megpróbáltak mindent a "Master" vonalra felépíteni, így például elvesztek a régi gamer nevek.

Úgy tűnik, hogy ezt nem bánják, hiszen legújabb perifériák sem éppen vonzó nevekkel érkeznek, ellenben nagyon is korrekt ajánlatokat kapunk. A MasterSet 120 kifejezetten sikeres lehet itthon, hiszen egy RGB-s billentyűzetből (membrános) és egy minőségi szenzorral ellátott egérből álló párosról van szó, mely 90 dollár környéki ajánlott áron érkezik.

Új perifériákat mutatott be a Cooler Master - 2. kép

Az egerek piacára még két újdonságot is delegál a gyártó, az MM520 és MM530 személyében, melyek Omron kapcsolókat és 12 000 DPI-s szenzort tudnak felmutatni. Előbbi egy vaskosabb, tenyeres fogásra termett modell, míg utóbbit főként FPS játékosok számára ajánlják.

Érdekes lehet még az RGB-s egérpad is, melyről egyelőre nem sokat tudni. Jól látszik, hogy a márka továbbra is maradt a konzervatívabb stílusnál, de már szinte minden RGB-s lesz idén.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

De szép karácsonyfa... bocs, billentyűzet röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nem tűnik olyan rossznak. mosolygó smiley
Bár már nekem ilyen nem kell, a mostani is tökéletes.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja