Új játékon dolgoznak a Wolfenstein fejlesztői

2017. február 13.
3.2551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bizonyára senki sem lepődik meg azon, hogy a Wolfenstein: The New Order és a Wolfenstein: The Old Blood fejlesztőiként megismert MachineGames csapata a háttérben már nekilátott egy új játék készítésének, az viszont már talán meglepő lehet egy kicsit, hogy Pete Hines mit mondott róla.

A Bethesda egyik első embere ugyanis a Kinda Funny Gamescast munkatársainak meglepően szabad szájúan nyilatkozott a MachineGames legújabb játékáról, ezáltal kiderült, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik valamin a háttérben, amiről Pete szerint annyit tud elmondani, hogy ő már játszott vele.

Ezen felül a Bethesda embere még egy szép kis káromkodást is elhintett, amikor a fentieket ezzel egészítette ki: "Kib@szott banánok. Alig várom, hogy bemutatásra kerüljön, hogy mi is ez valójában."

Persze senki se gondolja azt Pete káromkodásából, hogy a MachineGames valamiféle banános videojátékot készít, ez csupán egyfajta szleng lehet, aminek a lényege az, hogy bármiről is legyen szó, arra megéri majd odafigyelnünk!
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Gondolom akkor nem feltétlenül egy új Wolfenstein játékot kéne várnom. Pedig nagyon nem volt jó a sztori vége, onnan még folytatni kellene.

válasz erre

Gólem

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

És ha tényleg valami banános cucc? meglepett smileyröhögő smileyszomorú smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Nagy forma!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja