Új játékmódokkal gyarapodik a World of Warplanes

2018. március 01.
3.2911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wargaming bejelentette, hogy holnap, azaz március 2-án egy újabb event veszi kezdetét a World of Warplanes keretein belül, aminek részeként két újabb játékmóddal is gyarapodik a népszerű repülőgépes MMO.

Az első a sorban az Invasion névre hallgat majd, holnap már indul, de mindössze vasárnapig tart, lényege pedig röviden az, hogy két szemben álló csapat küzd meg egymással, és miközben egyikük egy területet védelmez, addig a másik félnek el kell foglalnia azt, de minden egyes résztvevőnek csak bizonyos számú élete lesz, tehát nem árt csínján repkedni.

Az Attribution névre keresztelt játékmód valamikor jövő héten veszi kezdetét, és szintén csak pár napig marad elérhető. Ebben a csapatoknak szektorok irányításáért kell harcolniuk, ezáltal egy szimpla területfoglalós móka várható tőle, ahol minél nagyobb a veszteségünk és minél több területet szerzünk meg, annál nehezebb lesz a dolgunk.

A két új játékmód mellé a Wargaming újabb pályákat is kiadott a World of Warplanes-hez, tehát ha az új szabályrendszereket nem próbáljuk ki, legalább ezekre érdemes lesz ránézni, pláne hogy pár további aprósággal is készült a rajongóknak a csapat.
World of Warplanes keretein belül, aminek részeként két újabb játékmóddal is gyarapodik a népszerű repülőgépes MMO.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Na ez az amelyiket még soha nem próbáltam ki. A tank király, a hajóra ránéztem de ez nagyon kimaradt. Lehet hogy most teszek egy próbát vele.

válasz erre
World of Warplanes
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja