Új játékmód érkezik a The Division 2-be

2022. április 01.
33.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra sem hagyja magára a The Division 2-t a Ubisoft, így kiderült, hogy idén minden eddiginél több extra tartalom kerülhet majd a játékba, ezáltal érkezik a kilencedik szezon, aminek már a mai napon komplett előjelei várhatók.

A csapat tervei szerint ugyanis még ma ismét aktivizálódnak a tesztszerverek, aminek természetesen meglesz a maga oka, hiszen a fejlesztők szeretnének prezentálni rajta egy új játékmódot, aminek igencsak itt lesz már az ideje.

Az új szabályrendszerről egyelőre nincsen túl sok információnk, ellenben olyan hírek bukkantak fel róla a szivárgások részeként, amelyek szerint a végeredmény amolyan Escape from Tarkov-féle megoldás lehet, tehát nagy küzdelmek várhatók, a felhasználók közben folyamatosan fejlődhetnek, bővíthetik arzenáljukat, miután azonban elhullottak, felszereléseik is elvesznek.

The Division 2-t a Ubisoft, így kiderült, hogy idén minden eddiginél több extra tartalom kerülhet majd a játékba, ezáltal érkezik a kilencedik szezon, aminek már a mai napon komplett előjelei várhatók.'>
3 hozzászólás

Grifid

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Ne vicceljetek, 2 nappal ezelőtt nem győztek bocsánatot kérni mert nem tudták beüzemelni a pts szervereiket, biztosan az is kilépett aki ehhez értett. Túl későn, túl kevés.

válasz erre

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Király hogy frissítgetik, de szerintem nagyon megcsappant már a közönség... szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Ez jól hangzik, új lendületet is adhat a játéknak.

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja