Új játékkal készülnek az A Way Out fejlesztői

2019. június 09.
4.8401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts-hoz tartozó indie stúdiók jóvoltából három friss alkotás is bejelentésre került, egyike ezeknek egy olyan szoftver, amit az A Way Out fejlesztői fognak tető alá hozni.

Nevezetesen a Hazelight Studiosról van szó, bár egyelőre még nem tudjuk, mi lesz a munkájuknak a címe. Annyi viszont biztos, hogy a srácok ismét egy kooperatív cuccot fognak szállítani, az előzetes ígéretek alapján pedig olyan friss kihívások elé fog állítani minket a játék, ami új módokon fogja igényelni a csapatmunkát.

A Fe mögött álló brigád, a Zoink is készülődik valamivel, konkrétan a Lost in Randommal, ami a stratégia és az akció műfaj jellegzetességeinek kereszteződése lesz, és egy sötét, ugyanakkor élénk fantasy világban fog játszódni. A Lost in Random leginkább az esélyekről és a lehetőségekről fog szólni, jelentsen ez bármit is. A fentebb látható kép ebből a produktumból származik.

Végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk a RustHeart, ami pedig egy ARPG lesz a Glowmade jóvoltából. Főképp azért lesz érdemes odafigyelni rá, mert a Glowmade egykori Lionheades fejlesztőkből áll, így van mögöttük tapasztalat bőven. Egy fiatal fiút fogunk a RustHeartban irányítani, akinek van egy óriási robot társa, és egy sokszínű, idegen multiverzumban fogunk kóricálni.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 14 napja

marco írta:
Elképzelhető, hogy ezt sikerül megcsinálni akár egy órásra is...
Hehe! Nem volt ez se olyan rövid, volt akinek másfél órájába is telt.

válasz erre

marco

1 éve, 15 napja

Elképzelhető, hogy ezt sikerül megcsinálni akár egy órásra is...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 15 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 15 napja

Hát remélem jobban sikerül mint a szökős játék.

válasz erre
A Way Out
4.823 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljadrift3r91 profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljasony1515 profiljamarco profilja