Új IP-t leplezhet le a Rare és az Obsidian az X019-en

2019. november 13.
4.4441
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az X019-től nemigen tudunk túlzottan sokat várni, köszönhetően a Microsoft sorozatos csalódáskeltéseinek, ami a bejelentéseket illeti, most azonban felmerült egy igen izgalmas tény a VGC magazin jóvoltából.

Állításuk alapján ugyanis a Sea of Thieves, a Banjo-Kazooie és a Conker-játékok atyjai egy teljesen új IP-t fognak megvillantani a szóban forgó expón, ami egy külső nézetes kalandjáték lesz. A lap munkatársai szerint még évekre van a játék megjelenése, ergo a konzolos premiert már csak Xbox Scarlettre várhatjuk.

Mindehhez hozzátársul a tény, hogy Daniel Ahmad, népszerű szivárogtató megerősítette ezt a tényt, hovatovább hozzáfűzte, hogy az Obsidian is új IP-t mutat. A show holnap esedékes, természetesen minden fontos bejelentésről írni fogunk, úgyhogy ne felejtsetek el visszanézni!

2 hozzászólás

Direktor

11 hónapja, 3 napja

Nem hiszem hogy tudnának olyan játékot csinálni, ami miatt valaki boxra váltana aki addig nem játszott olyannal. Ez nem megy a Microsoftnak. Anélkül meg mutogathatnak bármilyen új IP-t, csak egy újabb játék lesz.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 4 napja

Új cím Xboxra? Lehetetlen.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
X019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljagery1113 profilja