Új Hitman-játékon dolgozik az IO Interactive!

2017. november 08.
4.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix aljas húzása után függetlenné vált IO Interactive csapata meglepő, ámde örömteli bejelentést tett azzal kapcsolatban, hogy a háttérben határozottan megkezdték a munkát egy új Hitman-játékon.

Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója a csapat hivatalos honlapján írta meg mindezt a rajongóknak egy rövid nyílt levélben, amelyben elmondta, hogy nagyon nehéz év áll mögöttük, de a rajongók támogatásának köszönhetően sikerült talpra állniuk, így megerősítheti, hogy a legutóbbi Hitman-epizód már 7 millió játékossal büszkélkedhet a megjelenés óta.

A CEO köszönetet mondott mindenkinek, aki megvette a nemrégiben megjelent GOTY kiadást és az egyes epizódokat, hiszen ők közvetlenül is hozzájárultak ahhoz, hogy folytassák független kalandjukat és elkészítsék a következő Hitman-játékot, merthogy állítása szerint izgalmas újdonságokkal kiegészülve máris belecsaptak a folytatásba, amiről legkorábban jövőre beszélhetnek majd.

Hogy ez egy teljesen önálló Hitman-játék lesz-e, vagy a Square Enix által beígért második szezon a 47-es ügynök aktuális kalandjához, az nem tisztázott, hiszen amikor az IO Interactive függetlenné vált, a korábbi tervek többsége érvényét vesztette, ezáltal izgatottan várjuk a híreket.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Kizártnak tartom, hogy teljesen új epizód lesz.

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Várható volt! Nagyon király!

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljamarco profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaImperator profiljaHellblade profilja