Új grafikus motor kerül a Gran Turismo 7 alá

2019. január 02.
2.4531
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az bizonyára senkinek sem meglepő, hogy a Polyphony Digital csapata a háttérben már nekilátott a Gran Turismo-sorozat következő epizódjának, az viszont már érdekes, hogy az új rész talán mérföldkő lehet a szériában.

A fejlesztők ugyanis félszavakkal, de megerősítették azokat a korábbi értesüléseket, miszerint egy új grafikus motoron dolgoznak a háttérben, ami nem elég, hogy felkészíti az újgenerációra a sorozatot, már ray tracing technológiát is felvonultat, tehát a Gran Turismo 7 lehet a széria eddigi leglátványosabb tagja.

Mivel a ray tracing egy PC-s körökben is kihasználatlanul friss és aktuális technológia, ezért elég nagy a valószínűsége annak, hogy bármi készülődjön a háttérben, az már nem PS4-re láthat napvilágot, hanem inkább PS5-re.

Az ázsiai SIGGRAPH 2018 expón egyébiránt már demóztak is valamit a Polyphony Digital srácai, melyen elméletileg már az új grafikus motorral látható egy Gran Turismo projekt.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Uhh igen dög!

válasz erre

totyak

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Valaki frankón lekamerázott egy youtube videót?

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na az komoly.

válasz erre

muki

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Eddig is nagyon komoly volt, de még királyabb lesz. Jó ez a game nagyon.

válasz erre
Gran Turismo 7
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaPacPig  profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljagery1113 profiljamarco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaImperator profilja