Új Fury kártyát dobhat piacra az AMD

2016. november 03.
3.1141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD kapcsán az idei év sokkal izgalmasabbra sikeredett, mint az ezt megelőző néhány esztendő, hiszen a grafikus kártyák mellett a processzorok piacáról is számos hír érkezett, végre komoly verseny alakulhat ki, ami általában a felhasználóknak is kedvezni szokott.

A grafikus kártyák piacán már ki is alakult ez a verseny, a Polaris architektúrás újdonságok komolyan megnehezítik az NVIDIA GTX 1000-es család dolgát, a piacon jártasabb felhasználók azonban hiányolhatnak néhány dolgot az AMD kapcsán. Korábban kaptunk olyan különlegesebb modelleket, mint például a Fury X vagy az R9 Fury, mostanság pedig erről a szegmensről nem igazán hallottunk.

Egy nemrég kiadott driverben azonban felbukkant a AMD7300.5 kódnév, ami azért érdekes, mert eddig az összes Fury modell AMD7300.1-től AMD7300.4-ig terjedt a kódnevek alapján. Ebből szinte egyértelműen arra következtethetünk, hogy érkezik az új AMD Fury grafikus kártya, mely természetesen a vállalat legújabb fejlesztéseire épül majd.

A pletykák szerint hivatalosan a CES 2017 alkalmával mutatja majd be az újdonságot az AMD, de vélhetően később több részletet is megtudunk a kártyáról.
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 14 napja

Lebuktatják magukat a driverrel, kis butusok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja