Új franchise-t készít a Sony-nak Hideo Kojima!

2015. december 16.
4.1251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha pár hónappal ezelőtt mi sem hittük volna, hogy ezt leírjuk, de most szétvet minket a boldogság azért, mert Hideo Kojima maga mögött hagyta a Konami csapatát.

Hogy miért? A választ részben már reggel megadtuk, amikor a fenti hírt megírtuk, azóta azonban történt egy és más a témában, így a Sony külön közleményben erősítette meg, hogy Kojima a jövőben őket erősíti majd a Kojima Productions névre keresztelt csapattal, amely szinte ugyanazokból a tagokból áll, mint a korábbi stúdió.

Az új brigád már kapott egy saját logót is, ezen túlmenően pedig kiderült, hogy nem egy meglévő sorozathoz készítenek egy új epizódot, hanem egy vadonatúj franchise kezdő tagját teszik majd le az asztalra, ami kizárólag PS4-re jelenik meg.

Egyre inkább úgy tűnik tehát, hogy a Naughty Dog mellé a Sony-nak sikerült egy újabb nagyágyút megnyernie. Tűkön ülve, minden objektivitásunkat sutba dobva várjuk a további híreket!

Nézd nagyban ezt a videót!



Hideo Kojima maga mögött hagyta a Konami csapatát.'>
6 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 napja

Szerintem nem lesz az PS4 exkluzív, vagy csak egy ideig. Nem sony belsős csapat lettek, elvileg nem kötelező nekik csak a PS-re gyártani.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 1 napja

Ha eddig nem is de most már biztosan lehúzhatja a rolót a Microsoft és a Nin.. várjunk csak kők még el tudják adni a Mariokat úgyhogy nagy bajba nincsenek csak a Micro van most már bajba.

válasz erre

zender

9 éve, 1 napja

Ez szépen fel is tette az i-re a pontot! Most jön az igazi kánaán PS4-re!

válasz erre

Tommy

9 éve, 1 napja

YESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! mosolygó smiley Szerintem elfogultság nélkül állítható, hogy az egyik legjobb csapat került a Sonyhoz, a naughty Dog mellé!!! mosolygó smiley

válasz erre

Paint

9 éve, 1 napja

Kíváncsi leszek, mit fognak csinálni.

válasz erre

kpal

9 éve, 1 napja

Ez is PS4 vásárlásra ösztönzi a világ nagy részét.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja