Új FPS-játékon dolgoznak a Total War fejlesztői

2019. február 05.
5.6911
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgok formálódnak ismét a Total War-sorozattal és az Alien Isolationnel elhíresült Creative Assembly háza táján, akikről kiderült, hogy a háttérben egy új FPS-játék munkálataiba fogtak bele.

Bár sokan rögtön az Alien Isolation folytatását ordítanák a monitorba, azért a helyzet nem ennyire egyszerű vagy nyilvánvaló, lévén a stúdió a Twitteren közölte rajongóival, hogy Neill Blomkamp, az ismert hollywoodi filmrendező járt nálunk vendégségben azért, hogy megnézze legújabb FPS-játékukat, amit teljesen új IP-ként definiáltak, vagyis nem egy folytatásról van szó.

Sajnos a Creative Assembly egyelőre nem vitte túlzásba az információáramoltatást, ezáltal csak egy általános csoportképet közöltek a rendezővel, aki egyébiránt eddig főként sci-fi mozikon dolgozott, éppen emiatt pedig sokan úgy vélik, hogy bármiféle újdonság is készülődjön a stúdióban, annak komoly köze lehet a sci-fi megközelítéshez.


3 hozzászólás

Direktor

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mondjuk mondhattak volna róla valamit...

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Alien Isolation rohadt jó volt, kíváncsian várom mit csinálnak.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jó nagy váltás, reméljük jó lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljakylx profiljaNeurotic profiljaTed_tris profiljagery1113 profiljahavrillal profiljaHellblade profiljamarco profilja5t3v3nk3 profilja