Új főhőssel és kalandokkal gyarapodik a Little Nightmares

2017. június 07.
5.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Little Nightmares az idei esztendő egyik kellemes meglepetése volt, ami a jelek szerint elég jól fogyott ahhoz, hogy a Bandai Namco munkatársai DLC csomagokkal egészítsék ki történetét.
 

A hírt a PlayStation Store kürtölte világgá, ahol váratlanul megjelent egy Little Nightmares Expansion Pass névre keresztelt csomag, amely első körben Secrets of the Maw név alatt egy epizodikus, alternatív sztorival gazdagítja az alapokat.

A DLC-ben biztosan egy új főhős, név szerint Runaway Kid, avagy egy szökött kölyök felett vehetjük át az irányítást, akivel három vadonatúj helyszínen kalandozhatunk abból a célból, hogy Six-hez hasonlóan megpróbáljunk megszökni vele The Maw-ból.

A DLC-ről annyit tudni még, hogy 15 dollárba kerül, de hogy PC-re és Xbox One-ra mikor érkezik, arról egyelőre semmit sem hallottunk.
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 7 hónapja és 23 napja

Valahogy úgy képzelem, hogy ez a dlc legalább olyan hosszú lesz, mint az alapjáték, mert egyébként nem sok értelme lenne. Alapjátékon is durván 3-4 óra alatt végig lehet menni. Jó, én balfék vagyok, meghaltam már milliószor, nekem lesz az 6 óra is

válasz erre

muki

4 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nagyon pofás kis game, nem is gondoltam hogy lesz dlc hozzá!

válasz erre

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 23 napja

Na ez eléggé várós!

válasz erre
Little Nightmares
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt