Új fejlesztőcsapat és kiadó élén, de visszatér a Six Days in Fallujah

2021. február 12.
36.0001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Six Days in Fallujah neve talán ismerősen csenghet azoknak, akik 2009 magasságában már aktívan olvasgatták a játékhíreket, lévén az Atomic Games a Konami védő szárnyai alatt egy ígéretes taktikai FPS-t készített a 2004-es Fallujah-i csatáról.

Az Irakban valóban megtörtént események által ihletett alkotás annak idején eltűnt a süllyesztőben, a megjelenés közelébe sem jutott, azonban a Victura és a Highwire Games srácai most hozzájutottak a jogokhoz, így új kiadó és új fejlesztőcsapat égisze alatt, de 2021-ben végre megjelenhet a Six Days in Fallujah.

A játékot fejlesztő brigád ugyan nem túl nagynevű, de a csapatban a Halo és a Destiny ismert veteránjai állnak, így minden okunk megvan arra, hogy a hat napig tartó Fallujah-i ütközetet egy igazán izgalmas FPS-ként tárják majd elénk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Six Days in Fallujah neve talán ismerősen csenghet azoknak, akik 2009 magasságában már aktívan olvasgatták a játékhíreket, lévén az Atomic Games a Konami védő szárnyai alatt egy ígéretes taktikai FPS-t készített a 2004-es Fallujah-i csatáról.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 5 hónapja és 13 napja

YESSSSS! Ez jó lesz! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja és 13 napja

Királyul néz ki!

válasz erre

muki

3 éve, 5 hónapja és 13 napja

Én olvasgattam már akkor de erre nem emlékszem. meglepett smiley Mindenesetre ígéretes!

válasz erre
Six Days in Fallujah
14.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja