Új Fatal Frame és Silent Hill film készül

2020. február 01.
5.6901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kapásból két izgalmas hírrel is előrukkolt Christophe Gans, hiszen elmondása alapján két igazán érdekes projekthez is kapcsolható a neve újonnan - egyrészt egy vadonatúj Fatal Frame film formálódik, sőt mi több, még egy friss Silent Hill mozi is készül.

Christophe Gans rendezte 2006-ban a Silent Hill - A halott várost, viszont most úgy fest, visszatér a franchise-hoz. Elmondása alapján az alkotás egy kis amerikai városkába fog elkalauzolni minket, ahol történetesen a puritanizmus elve uralkodik, míg a Fatal Frame film japánban forog majd, és egy szellemházas sztorit fognak vászonra vinni.

2014 óta hallunk róla, hogy a Fatal Frame-ből lesz egy amerikai film, viszont a bejelentésre egészen eddig kellett várni, az új Silent Hill kapcsán pedig Gans maga annyit mondott, hogy itt volt már az ideje egy új etapnak. Azt még nem tudni, hogy mikor lesz bármelyiknek is a premierje.
5 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja, 3 hete

Silent hill mozi jól hangzik.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 3 hete

Nekem, sokakkal ellentétben nagyon tetszett a Silent Hill, úgyhogy én várom.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 3 hete

Fatal Fram e jól hangzik, kíváncsian várom, de a Silent Hill... Két film is volt, mind a kettő rettenetes. Nem kéne erőltetni.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 hete

Ez jól hangzik, mindkettő nagyon jó alapanyag.

válasz erre

muki

10 hónapja, 3 hete

Reméljük jobb lesz mint az előző Silent Hill film.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljamarco profiljaXelosz profilja