Új előzetes vezeti fel a The Quiet Man frissítését, ami hangeffekteket rak a játékba

2018. november 08.
3.7791
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Múltkor már megszellőztették, hogy a The Quiet Man kapni fog egy frissítést, ami hangeffektekkel dobja fel a játékot, ami azért érdekes, mert a komplett szoftver arra épül, hogy hallássérült a főszereplő.

Ez az update azonban most úgy kell a játékhoz, mint egy falat kenyér, lévén darabokra szedték a kritikusok és a felhasználók is egyaránt a The Quiet Mant, mivel a sztori egyszerűen érthetetlen abból kifolyólag, hogy bár főszereplőnk tud szájról olvasni, mi magunk ettől még nem értjük meg a történetet.

A ma érkező frissítés most kapott egy előzetest, meglátjuk majd, hogy ez mennyire menti meg a játékot, hiszen akár lehetne arra is gondolni, hogy a fejlesztők azt szeretnék, hogy mi magunk lássunk bele egy történetet a játékba, viszont van különbség művészkedés és színtiszta lustaság között.

3 hozzászólás

DrThezeus

1 éve, 9 napja

Mordorer írta:
Most ez ilyen félig élőszereplős, félig animáció lesz?
A játék úgy van megoldva, hogy az átvezetők egy része élőszereplős lett, jellemzően a hosszabb darabok, ezekből pedig néha ilyen trükkös, folyamatos átmenettel váltunk a játékba.
A "valódi" történetre meg már én is nagyon kíváncsi vagyok, bár van egy olyan érzésem, hogy nem fog olyan sokat változtatni azon, ami a hang nélkül látottakból kikövetkeztethető. Már csak az akaraterőmet kéne összeszednem, hogy még egyszer két órája leüljek ez elé a játék elé.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 napja

Wooooow de komoly!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 napja

Most ez ilyen félig élőszereplős, félig animáció lesz?

válasz erre
The Quiet Man
4.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaMitüzenarádió profiljatyber16 profiljagery1113 profiljamarco profilja