Új Earthworm Jim-játék készül az Intellivision Amico exkluzivitásában

2019. május 02.
4.2231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási terjeszkedésbe kezdett az Intellvision Entertainment, akik még tavaly mutatták be kifejezetten retro és casual arcoknak szóló játékkonzoljukat, az Intellivision Amico-t, amihez exkluzív tartalmakat szeretnének gyártani.

Méghozzá nem is akármilyeneket, a csapat ugyanis még tavaly felvásárolta az eredeti Earthworm Jim tíz fejlesztőjét, és velük együtt a jogokat is, aminek részeként a konzolra most elindulhatott egy új Earthworm Jim-játék fejlesztése, vagyis egy furcsa kis gépezeten, de végül feltámadhat egy igazi legenda.

Az alkotásról egyelőre nincsenek konkrét részleteink, de több helyen is Earthworm Jim 4-nek nevezték, noha bármi lehet még belőle, viszont ha belehúznak a készítők, akkor sem jelenhet meg a végeredmény a franchise 25. évfordulójára, amit éppen idén ünnepelhetünk, hiszen maga a platform csak jövőre jelenhet majd meg.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

Erről a "konzolról" eddig nem hallottam, mondjuk sok érdekesség nincs is vele kapcsolatban. Egyedül ez az új Eathworm Jim játék tűnik érdekesnek, de ez meg szerintem portolásra kerül másra is idővel. Azért egy kvázi indie játék nem ad el egy konzolt, ennél több kell.

válasz erre

VaPe

5 éve, 3 hónapja és 27 napja

Zsír! ***** jó kis sorozat! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 3 hónapja és 27 napja

Kíváncsian várom, mi lesz belőle.

válasz erre

C64 fun

5 éve, 3 hónapja és 27 napja

Ezt nagyon nagy örömmel olvasom! mosolygó smiley Remélem, hű lesz az eredeti játékok emlékéhez.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja