Új dobozt kapnak az Xbox One-on is játszható Xbox 360-as játékok

2016. november 17.
6.6811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Microsoft nem verte túl nagy dobra, azonban a Redditen több olyan fotó is megjelent, amelyek arról tanúskodnak, hogy Amerikában lassacskán ellepik a boltok polcait az első olyan Xbox 360-as játékok, amelyek új dobozt és dobozképet kaptak a visszafelé kompatibilitás miatt.

A világhálóra több változat is felkerült az új borítók kapcsán, így a Fallout 3-ból például létezik klasszikus Xbox 360-as dobozba zárt, de a kompatibilitást kis plecsnivel jelző változat, azonban olyan is, amit már Xbox One-os tokba tettek.

Hogy felénk mikor várhatók az első ilyen módon újracsomagolt játékok, az egyelőre nem derült ki, mint ahogyan az sem, hogy csak a Bethesda alkotásai, vagy más címek esetében is alkalmazzák-e majd ezt a módszert. Várjuk a Microsoft hivatalos bejelentését!

Új dobozt kapnak az Xbox One-on is játszható Xbox 360-as játékok - 2. kép


Új dobozt kapnak az Xbox One-on is játszható Xbox 360-as játékok - 3. kép

3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

És vajon most ezért újranyomtatnak több száz borítót?

válasz erre

csirkee

8 éve,

Ez egy értelmes gondolat.

válasz erre

totyak

8 éve,

Nem rossz dolog ez, nem mindenki tudja, hogy melyik játékok azok, amik kompetibilisek mindkét géppel. Bár ezért új borítókat nyomtatni szerintem felesleges, elég lenne egy matricát rányomni, akár csak kívülre, a fóliára. Nem baj, ha az eldobódik a celofánnal együtt, vásárláskor kell tudni, hogy mire akar játékot venni az ember.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja