Új Diablo-játékon dolgozik a Blizzard

2018. június 06.
4.7311
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek láttak napvilágot Diablo-ügyben a Blizzard háza tájáról, lévén a csapat több olyan álláshirdetést is feladott a minap, ami határozottan arra utal, hogy a népszerű sorozathoz kapcsolódó új projekten dolgoznak.

Mivel a csapat 28 új állásajánlattal szolgált egy bejelentésre váró Diablo projekthez, sokan rögtön kizárták, hogy egy egyszerű kiegészítő álljon a háttérben, hiszen ahhoz rendszerint nem szoktak ilyen sok újoncot felvenni, ezáltal sokkal valószínűbb, hogy a Diablo IV állhat a háttérben, pláne mert kreatív igazgatót, szoftver mérnököket, és még dungeonok, valamint helyszínek tervezésében járatos művészeket is keres a kiadó.

Mivel a hír alapját lényegében hivatalos forrás képezi, az új Diablo projekt létezése kapcsán senkinek se legyenek kétségei, azt azonban még nem mernénk határozottan kijelenteni, hogy az E3-on hallhatunk róla valamit, sokkal valószínűbbnek tartjuk, hogy az őszi BlizzCon alkalmával kerülhet majd sor erre.
1 hozzászólás

zender

1 éve, 17 napja

YESSSS!!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljahavrillal profiljaXelosz profiljaImperator profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljatotyak profiljagery1113 profiljaMarduk profilja