Új Diablo-játékhoz toboroz a Blizzard

2016. március 03.
3.4401
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár mi már a tavalyi évben vártunk valami nagy-nagy bejelentést a Diablo kapcsán - legalább egy Diablo III kiegészítőt - a Blizzardnak azonban mások, és nem kizárt, hogy sokkal komolyabbak a tervei ezen a téren.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy a csapat hivatalos karrieroldalán nemrégiben újabb álláshirdetések jelentek meg, amelyek teljesen nyilvánosan a tudtunkra adják, hogy az új emberekre egy Diablo-játék miatt van szüksége a csapatnak.

Ami a megfogalmazás kapcsán érdekesség, hogy a Blizzard egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy az újoncok egy új játék munkálataihoz kellenének, amely a Diablo univerzumában játszódik, vagyis ez nem zárja ki sem a Diablo IV, sem egy esetleges mellékszál elkészülését sem.
3 hozzászólás

drift3r91

11 hónapja, 2 hete

Ezt már szeretem.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ezek sem nagyon próbálnak titkolózni, kiírják telibe a netre, hogy mit akarnak Mondjuk felesleges is, úgy is minden kiderül.

válasz erre

zender

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Navégre! Már igazán ideje volt. Remélhetőleg a nagyszerű Diablo 3 élményt, jobb grafikűval párosítják.

válasz erre
Diablo III
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaszattila profilja5t3v3nk3 profiljaSunyi78 profiljaManiac profiljagokuvsvegita profiljacsirkee profiljarDAVE profiljaTurbie profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja