Új Devil May Cry és Soul Calibur bejelentések a PSX-en?

2017. november 13.
4.1231
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek bukkantak fel arról, hogy milyen friss bejelentésekre is számíthatnak majd a rajongók a decemberi PlayStation Experience során, egy DasVergeben nevű felhasználó ugyanis a Reddit fórumán két címről is lerántotta a leplet.
 

Emberünk ugyanis meg nem nevezett forrásokból úgy értesült, hogy a Sony expóján mutatkozhat majd be a DMC5, vagyis a Devil May Cry-sorozat legújabb epizódja, amiről annyit tudott meg, hogy Dante, Vergil és Nero egyaránt játszható lesz benne.

A népszerű hack and slash akciójáték mellett a Soul Calibur 6 is az említett eseményen mutathatja meg magát, és várhatóan PS4-re, PC-re és Nintendo Switch-re is elkészülhet, de bővebb részleteket erről nem hallottunk még.

Hogy mégis miért kéne elhinnünk emberünknek ezt a szivárogtatást? Elmondása szerint azért, mert ő már két héttel ezelőtt megmondta, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök és a Varázslónő lesznek az Injustice 2 következő hősei.
3 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem konkrétan ezek miatt a címek miatt várom a PSX-et, valami számomra érdekesebb címet várok.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 3 hete

Hajrá hajrá!

válasz erre

RyutheStaR

5 hónapja, 3 hete

Egy új Devil May Cry résznek tudnék örülni. Tegnap én is olvastam a reddites kiírást, de azért ennyire nem szavaznék előre bizalmat a csókának. De türelmetlenül várjuk a PSX-t..

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
PSX 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaManiac profiljagery1113 profiljatotyak profiljaWillThaWheel profiljaturatur profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaHUNSacha profiljamarco profilja