Új Devil May Cry és Soul Calibur bejelentések a PSX-en?

2017. november 13.
4.4881
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek bukkantak fel arról, hogy milyen friss bejelentésekre is számíthatnak majd a rajongók a decemberi PlayStation Experience során, egy DasVergeben nevű felhasználó ugyanis a Reddit fórumán két címről is lerántotta a leplet.

Emberünk ugyanis meg nem nevezett forrásokból úgy értesült, hogy a Sony expóján mutatkozhat majd be a DMC5, vagyis a Devil May Cry-sorozat legújabb epizódja, amiről annyit tudott meg, hogy Dante, Vergil és Nero egyaránt játszható lesz benne.

A népszerű hack and slash akciójáték mellett a Soul Calibur 6 is az említett eseményen mutathatja meg magát, és várhatóan PS4-re, PC-re és Nintendo Switch-re is elkészülhet, de bővebb részleteket erről nem hallottunk még.

Hogy mégis miért kéne elhinnünk emberünknek ezt a szivárogtatást? Elmondása szerint azért, mert ő már két héttel ezelőtt megmondta, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök és a Varázslónő lesznek az Injustice 2 következő hősei.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 napja

Nem konkrétan ezek miatt a címek miatt várom a PSX-et, valami számomra érdekesebb címet várok.

válasz erre

Gólem

1 éve, 7 napja

Hajrá hajrá!

válasz erre

RyutheStaR

1 éve, 7 napja

Egy új Devil May Cry résznek tudnék örülni. Tegnap én is olvastam a reddites kiírást, de azért ennyire nem szavaznék előre bizalmat a csókának. De türelmetlenül várjuk a PSX-t..

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
PSX 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaImperator profiljaturatur profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljamarco profiljagokuvsvegita profilja