Új Call of Juarez-játék a láthatáron?

2018. október 09.
9741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elég nagy a valószínűsége, hogy a Red Dead Redemption 2 miatt a jövőben ismét megszaporodhatnak majd a vadnyugati videojátékok, és úgy tűnik, hogy ezek közül a Call of Juarez-sorozat elsőként emelheti majd magasra a stílus zászlaját.

Komoly mocorgás történt ugyanis a napokban a franchise hivatalos Facebook-csatornáján, ahová még múlt pénteken töltöttek fel egy képet, melyen Silas Greaves panaszolja el nekünk, hogy milyen sok éve nem járt már itt.

Ennek az oka részben a jogcsere volt, hiszen a Call of Juarez kapcsolódó jogai jelenleg a Techland csapatánál vannak, és látszólag nem akarják veszni hagyni, hiszen pár órával ezelőtt egy videó is megjelent a Facebookon, melyben Silas Greaves nem másnak, mint Arthur Morgannek, a Red Dead Redemption 2 főhősének mesél egy kicsit.

Bár a videó kapcsán már az is egészen megdöbbentő, hogy megjelenik benne a Rockstar műve, de a készítők nem akarták a véletlenre bízni a dolgot, így még hashtagekkel külön meg is jelölték őket, egyfajta párbajra hívva a Red Dead Redemption 2-t. A nagy kérdés csak az, hogy ők mivel tüzelnek majd?

3 hozzászólás

muki

1 hete és 1 napja

Hoppá!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 1 napja

YESSSS!!!! Mekkora game!

válasz erre

Direktor

1 hete és 1 napja

A régit nagyon bírtam, a töménytelen bugja ellenére is! Várós, remélem tényleg jön.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljaManiac profiljaReichert Viktor profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljaHellblade profiljagokuvsvegita profiljaWillThaWheel profiljagery1113 profiljaitalianman profiljamarco profiljaadriano profilja