Új billentyűzettel jelentkezett a SteelSeries

2016. április 13.
2.0611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A SteelSeries itthon is rendkívül népszerű a játékosok körében, ugyanakkor több riválisokhoz hasonlóan nem igazán tartoznak a barátibb árazással dolgozó vállalatok közé, új modelljük esetében pedig erre is gondoltak.

Ez egyébként csak akkor igaz az új SteelSeries, Apex M500-ra, ha az Egyesült Államokban tervezzük megvenni, hiszen a tényleg egészen jó 100 dolláros árat valahogy sikerült 120 eurósra átkonvertálni Európában. Ezzel pedig már nem egy bomba vétel az újdonság, de még így sem tartozik a legdrágább billentyűzetek közé.

Az Apex család új tagja egyébként Cherry MX Red mechanikus kapcsolókat és letisztult formavilágot kapott. Az RGB-őrületben érdekes lehet, hogy az újdonság csak kék háttérvilágítást kapott, a kiosztást pedig a SteelSeries Engine Software segítségével szabhatjuk személyre.
4 hozzászólás

1000feri

8 éve, 7 hónapja és 21 napja

1 újabb árus a piacon....

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nem rossz, a kép alapján az a kellemes tapintású műanyagnak néz ki az egész. Olyanból el bírnék viselni egy billentyűzetet. mosolygó smiley

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nem egy nagy szám ez a bill röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 21 napja

Én értem, hogy el kell hozni a terméket európába, meg az itteni boltoknak is rá kell még tenni a hasznukat, de hogy ebből adódóan 10 ezer Forintnyi különbség jön össze, azt már nem értem.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja