Új Banjo-Kazooie vagy Conker játékot hozhat a Microsoft az E3-ra?

2019. május 17.
1.7331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre inkább úgy tűnik, hogy azért nem unjuk majd halálra magunkat a Microsoft idei E3-as konferenciáján, a redmondi óriás ugyanis egy pletyka szerint egy új Banjo-Kazooie vagy egy új Conker játék bejelentését hozhatja el közénk.

A szóbeszéd kirobbantója a First 4 Figures csapata volt, akik egy brit/hongkongi modellgyártóként meghívást kaptak a Rare részéről a Microsoft E3-as rendezvényére, aminek az oka állítólag nem más, minthogy a gyártó komoly megrendelést kapott gyűjthető figurák elkészítésére a Rare két ritka IP-je kapcsán.

Mivel a legtöbb játékos ma már alig ismeri a Banjo-Kazooie és a Conker neveket, ezért videojáték nélkül mondhatni fölösleges lenne figurákat készíteni hozzájuk, éppen ezért adja magát a dolog: vajon az E3-on a megfelelő videojátékokat is megkapjuk hozzájuk?


4 hozzászólás

C64 fun

4 napja és 12 órája

Mindegy hogy mivel de jönniük kell az exkluzív játékokkal.

válasz erre

WickedSick

4 napja és 13 órája

Egy új Conkert brutál mód adnék. Anno rongyosra játszottam még kisgyerekként a Live & Reloadedet, nemrégiben meg megint nekifutottam Xboxon, és nagyon jól öregedett.

válasz erre

Hellblade

4 napja és 13 órája

Inkább valami komolyabb játék kellene már rá..
Még mindig..
Valami exkluzív open world rpg, kaland, horror..
esetleg..

válasz erre

Hellblade

4 napja és 13 órája

Inkább valami komolyabb játék kellene már rá..

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljaMarduk profiljaPajti24 profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaWickedSick profiljaHellblade profilja