Új Arma játék jelent meg ma - egy kis szépséghibával

2016. július 01.
4.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Sokan szeretik a méltán népszerű Arma játékot, aminek új verziója jelent meg ma szép csendben - nem véletlenül, a játék ugyanis csak és kizárólag mobilokra érkezett.
Advertisement

Az Arma Mobile Ops egész pontosan Android és iOS eszközökön vált elérhetővé, és a bevált struktúrát követi: építsünk bázist, védjük azt meg, majd támadjunk ellenségeinkre.

A játékban egyébként kampány mód is helyett kapott, valamint PvP csatákba is indulhatunk, ráadásul ebben a formában szövetségesekkel is összeállhatunk erősebb haderőt képezve.

Az Arma Mobile Ops felhasználói értékelése általában pozitív mind az App Store, mind pedig a Google Play áruházakban, de vannak azért hőzöngők, akik idegesen reagáltak a játékra, mondván a PC-s Arma-t kéne fejleszteni inkább.

Marek Spanel, a Cseh fejlesztő stúdió feje így nyilatkozott:

Mindig nagy odaadással voltunk a PC-s játékos közösség irányába, és most is az első helyen állnak ők. Azonban a cég gyorsan növekszik, így érdekes és változatos játékélményt szeretnénk kínálni egy még a szélesebb közönségnek.

Látjuk hogy a Dayz alapú Mini DayZ naponta kétezer játékost mozgat meg, ezért nyitnunk kellett erre a piacra is, hiszen szeretnénk hogy a világban élő több millió mobil játékos ne maradjon ki az élményből.

Ezért is fogunk még több mobiljátékot fejleszteni.


A Mobile Arma Ops trailere pedig itt és most:

Nézd nagyban ezt a videót!



7 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ez legalább játszhatónak tűnik telefonon is, a legtöbb játék borzasztó mobilon.

válasz erre

AngryKnight

8 éve, 4 hónapja és 16 napja

mobilos arma egy kérdés minek ?

válasz erre

Bvektor

8 éve, 4 hónapja és 17 napja

Még szívesen játszanék is ilyennel, ha nem lenne egyértelmű, hogy ez is ilyen "freemium" alapú Play2Win játék. A játék lehet, hogy jó, de az anyuci bankkártyáját használó 8 éves CoD kidek azért eléggé el tudják rontani az élményt, és én nem fogok havonta tíz ezreket költeni egy "FreeToPlay" játékra.

válasz erre

Santonio

8 éve, 4 hónapja és 17 napja

Francba. A hőzöngőkhöz csatlakozom, sokkal jobban kéne inkább a PC-vel foglalkozni!

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nekem nem lenne bajom a mobilos játékokkal, ha nem lenne mindegyik ilyen ***** ****. Na, lehet cenzúrázni gc... röhögő smiley Jó, túlzás, de tényleg a legnagyobb nevek is jobb esetbe átlagosak, annyira nem erőltetik magukat azon a platformon, pedig már az is platformnak nevezhető... Vagyis lenne. Húsz szextillió(van ilyen röhögő smiley tíz a harminchatodikon) hulladék között kell keresni a kis gyémántokat az nem pálya. röhögő smiley

válasz erre

marco

8 éve, 4 hónapja és 17 napja

VaPe írta:
Már megint egy mobilos játék... wtf smiley
Yep. Ez a szépséghiba...

válasz erre

VaPe

8 éve, 4 hónapja és 17 napja

Már megint egy mobilos játék... wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja