Úgy tűnik, sosem készült volna el a The Wolf Among Us 2

2018. december 23.
8.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán ezzel nem sokan fognak egyetérteni, de én személy szerint a The Wolf Among Us második szezonja miatt sajnálom nagyon a Telltale Games bezáratását, viszont mint kiderült, talán végül nem is lett volna semmi érdemleges eredmény Bigby kalandjának folytatásából.
Advertisement

Az egyik volt Telltale-es alkalmazott adott interjút a Eurogamernek, melyből kiderült, hogy a The Wolf Among Us 2-re kapta a csapat a legkisebb büdzsét, és bár régóta dolgozott rajta a stúdió, ez nem azt jelenti, hogy valóban érdemi fejlesztés történt abban az időszakban.

Emberünk elárulta, hogy ez azért volt így, mert egy csontvázbrigád ügyködött a projekten (azaz a lehető legkisebb számú személyt állították rá a munkálatokra), ők pedig mindössze néhány koncepciós rajzzal, az első fejezet forgatókönyvével és néhány játékbeli megoldás tesztelésével tudtak előállni.

Ezenfelül még egy térképpel hozakodtak elő, hogy milyen irányba szeretnének haladni a fejlesztéssel, de szó esett róla, hogy a The Wolf Among Us 2 mindössze három fejezetből állt volna, a sztori pedig pár évvel az első évad eseményei után játszódott volna, főként Bigby-vel és Snow-val a középpontban.

A Eurogamer próbált egy másik ex-Telltale alkalmazottat is megszólítani, viszont ő inkább nem nyilatkozott, hiszen továbbra is fájdalmas számára a stúdió bezáratása.
Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Nem véletlenül lettek ezek bezárva...

válasz erre

Tommy

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Hát bravó. Ezért is jó például a RockStar stratégiája, amikor tényleg akkor jelentenek be valamit, amikor már elérhető közelségben a megjelenés, mert szinte kész a játék.

válasz erre

muki

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Hát akkor ennek is sokkal nagyobb volt a füstje mint a lángja. Az utóbbi években sajnos teljesen általános jelenség.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaManiac profiljawallmaster profilja