Úgy tűnik, még sok remake várható a Square Enix-től

2021. március 02.
28.3971
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mivel egy legendás, több évtizede létező és óriási katalógussal rendelkező kiadóról van szó, talán nem meglepőek azok a szivárgások, melyek szerint a Forever Entertainment közbenjárásával sok-sok remake kiadására készül a jövőben a Square Enix.
 

Mint ismert, a kiadó még 2010-ben írt alá egy szerződést a krakkói székhelyű Forever Entertainment csapatával azért, hogy közösen készítsenek feldolgozásokat, egy lengyel magazin pedig belsős forrásokból kiszivárogtatta, hogy a kooperáció rendkívül eredményes lesz a jövőben, hiszen több remake is formálódik a háttérben.

A Forever Entertainment állítólag már több megrendelést is kapott a Square Enix-től, több új grafikai tervük is van bizonyos projektek kapcsán, miközben a kijelölt címek kapcsán a játékmenethez és a forgatókönyvhöz nem nyúltak, ergo nem számíthatunk akkora átalakításokra, mint a Final Fantasy VII Remake kapcsán, ellenben így is nagy érdekességek várhatók.
5 hozzászólás

Imperator

7 hónapja, 4 napja

Amúgy kíváncsi vagyok, hányan keverik össze a remake-eket a remasterrel, mert a remake-k a játékoknál teljesen jól sikerülnek mostanában, hiszen többről van szó, mint egy grafikai tuningról, kompletten az elejétől kezdve építik fel újra a játékot. Attól, hogy a sztori és a karakterek ismerősek, maga a játékélmény teljesen más lesz, ráadásul miért ne akarnám a kedvenc játékaimat teljesen modern köntösben újra átélni? Na meg 20-30 éves címeket elég nehéz futtatni manapság.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 5 napja

Ez is túl lesz tolva, már most látszik.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 5 napja

Van egy két játék ami jó ha kap remaket de azért ne túl sok.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 5 napja

Jajjdejó. 2020-21 nagy csodája a remake. Nevetséges.

válasz erre

muki

7 hónapja, 5 napja

Új játékot csinálni minek. Igazuk van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja