Úgy tűnik, hogy kiszivárgott Project: Maverick címmel egy új Star Wars-játék a PSN-en

2020. március 04.
8.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy PSN Release néven futó Twitter bot kiszúrt egy vadonatúj Star Wars-játékot, amely a PSN-en bukkant fel egy rövid időre - Project Maverick néven fut az alkotás, és ha minden igaz, akkor az európai platformon tűnt fel a színen.
Advertisement

Az említett bot nyomon követ minden újdonságot, ami felkerül a PSN-re a különböző régiókban, és bizony eddig megbízható infókat adott le, hiszen például a Final Fantasy VII Remake demójának tényét is ez a csatorna szivárogtatta ki pontosan.

No de mi is az a Project Maverick? Itt jön a buktató - semmi információnk nincs róla jelen pillanatban. Korábban felmerült egy pletyka róla, hogy az Electronic Arts berkein belül két Star Wars-játék készülődik, egyrészt a Jedi: Fallen Order folytatása, másrészt pedig egy szokatlan, kisebb projekt, úgyhogy ez nagy valószínűséggel utóbbi lesz.

Advertisement
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

A képen úgy látszik, hogy pár űrhajó cirkál és hát tudjuk, hogy Maverick, a Top Gun-ból, pilóta volt, így én arra számítanék, hogy ez egy olyan SW játék lehet, amiben egy űrhajó pilótáját alakítjuk. Vagy nem

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Az igen. Szerintem valami kamu.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Betűtípus tényleg passzol.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljajorgosz profiljaWickedSick profilja