Úgy tűnik, hogy egyszerre több Silent Hill-játék is készülhet

2022. május 18.
27.9631
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután éveken át gyakorlatilag parlagon hevert a Silent Hill-sorozat, a jelek szerint hamarosan végre főnixmadárként támadhat fel újra, és nemcsak egy, hanem rögtön több epizódnak is örülhetünk majd.
 

A Video Game Chronicle belsős forrásokra hivatkozva ugyanis nemrégiben arról írt, hogy nem egy, nem kettő, hanem legalább három Silent Hill-játék formálódhat párhuzamosan a háttérben, és bár az egyes projektek mögött a Konami az összekötő kapocs, ugyanakkor mindegyik más-más csapatnál található.

A három projekt közül az egyik a Sakura kódnév alatt készülődő, leginkább a P.T. vonalán mozgó mellékszál lehet, a második a Bloober Team-hez köthető Silent Hill 2 Remake, a harmadik pedig az említett forrás szerint egy epizodikus kalandjátéknak ígérkezik, de hogy itt pontosan kik biztosítják a fejlesztői hátteret, azt nem tudni, noha a Konami állítólag a Supermassive Games-szel tárgyalt az ügyben.
5 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Az utóbbi években már számtalanszor felröppent a pletyka, hogy jön új rész, illetve, hogy Kojima visszatér a projektbe, aztán semmi nem lett. Szódával fogyasztom a hírt.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja


válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na ez egy jó hír!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Zsííííír!!!!!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyszerű hír. Az egyik legjobb széria, én imádom a legtöbb epizódot!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja