Úgy fest, live service játékot fejlesztenek a Blood and Truth alkotói

2022. május 20.
25.7371
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A SIE London Studio 2019-ben a PSVR-exkluzív Blood and Truth című játékkal egy szolid, filmszerű lövöldözős játékot szállított, és azóta is rengeteg szempár figyel a fejlesztőre, hogy lássuk, mivel rukkol elő legközelebb.
 

Korábbi álláshirdetésekből kiderült, hogy a stúdió következő címe egy online játék lesz, amely "megmutatja a PS5-ben rejlő izgalmas lehetőségeket", és most egy másik új álláshirdetés (amelyet a ResetEra szúrt ki) újabb fontos új részleteket árult el a projektről.

Az egyik legérdekesebb információ a Narrative Design Lead pozícióra vonatkozó friss álláshirdetésből az, hogy a játék egy fantasy világban fog játszódni, és mágiaalapú játékmenetet fog tartalmazni, a szükséges tapasztalatok között pedig a "mágiaalapú játékok készítésének és játszásának szenvedélye, ahol a nagyszerű játékmenetet lenyűgöző fantasy világépítéssel támogatják" szerepel.

Ezt a konkrét pontot azóta eltávolították a hirdetési listáról, de az oldal gyorsított változatában még mindig megtalálhatod itt keresztül. Érdekes módon nem ez az álláshirdetés egyetlen része, amely a világépítésről szól, és úgy tűnik, hogy a történetmesélés és a gazdag történetírás kulcsfontosságú szempontok lesznek a projekt élményének szempontjából.

A hirdetés megemlíti, hogy a munkát kapó személy feladata lesz "egy olyan világtörténeti és történetbiblia felépítése, amely lehetővé teszi a csapat számára, hogy mesés karaktereket és hihetetlen környezeteket építsen a játékhoz", miközben "gazdag, narratívan izgalmas karakterekről" is szó esik.

A másik fontos pont, amit az álláshirdetésből egyértelműen kiderül, hogy ez egy live service szoftver lesz.
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem ismerem őket.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nekem sajnos nem sokat mond a nevük csak amit most itt olvastam.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt