Úgy fest, érkezik PS4-re a Hades

2021. május 16.
39.9951
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A koreai bizottságnál besorolásra került a Hades PS4-es átirata, és ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor hamarosan átköltözhet a Sony kurrens (előző?) generációs masinájára a tavalyi esztendő sikerjátéka, amely eddig a PC-s exkluzivitásban tengette mindennapjait.
 

Általában az ilyen belistázásos sztorik vége mindig az, hogy megtörténik a hivatalos bejelentés is, azonban érdemes fenntartani a lehetőségét annak, hogy végül nem lesz semmi az egészből - hiszen tudjuk jól, amíg maga a fejlesztőstúdió, a Supergiant nem nyilatkozik konkrétan a témában, addig semmi nincs kőbe vésve.

Ezek után egyáltalán nem lenne meglepő, ha további platformokra is leszállítanák a roguelike produktumot, legalábbis jelenleg nem látni akadályát, hogy mondjuk Xbox One-ra és Switch-re ne robogjon be a közeljövőben.
4 hozzászólás

Patrik94

7 hónapja, 6 napja

Nagyon király, várós!

válasz erre

Xelosz

7 hónapja, 6 napja

2020 egyik legjobb játéka volt...
Aki meg a grafikát becsmérli ne csodálkozzon hogy 30k lesz manapság egy új játék mert emiatt erőlteti a legtöbb studio, hogy fotorealisztikusabb legyen a játékuk. Csak hogy már átestek a ló túloldalára lassan..

válasz erre

Grifid

7 hónapja, 6 napja

Nem tudom, nem vagyok oda az ilyen elképesztően részletes grafikával rendelkező játékokért.

válasz erre

Moby Dick

7 hónapja, 6 napja

Nem hallottam még róla.

válasz erre
Hades
10.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaaszkorbin profilja