Úgy fest, a héten érkezik a Kyle Reese-es DLC a Terminator Resistance-hez

2021. november 22.
32.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Teyon és a Reef Entertainment által készített Terminator Resistance című FPS-játékot néhány kisebb frissítéstől eltekintve gyakorlatilag teljes egészében 2019-ben adták ki, és azóta nem jelent meg semmilyen nagyobb DLC.

Most azonban úgy néz ki, hogy a jövő héten egy új bővítményre derülhet fény - és ez az eredeti filmből ismert Kyle Reese köré épülhet. A Reef Entertainment még szeptemberben kezdte el felkorbácsolni a kedélyeket azzal, hogy egy vadonatúj sztori DLC bővítmény érkezik a Terminator Resistance-hez, egy "talpra, katona" kezdetű tweettel.

Mivel ezeket a szavakat John Connor mondta Kyle Reese-nek a Terminátor első részében, sok rajongó feltételezte, hogy az új kiegészítő a Resistance Jacob Rivers-e helyett Reese-re fog koncentrálni. Most egy újabb tease-t posztolt a Reef, ami látszólag megerősíti, hogy a bővítmény valamikor a héten fog megjelenni.

Terminator Resistance című FPS-játékot néhány kisebb frissítéstől eltekintve gyakorlatilag teljes egészében 2019-ben adták ki, és azóta nem jelent meg semmilyen nagyobb DLC.'>
3 hozzászólás

Gólem

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ezt se kapkodták el. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Újra felteszem a játékot, ezer éve nem toltam.

válasz erre

Hentes

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

El is felejtettem hogy létezik ez a játék. röhögő smiley

válasz erre
Terminator Resistance
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja