UFO 50: 50 8-bites retro játék egy csomagban, a Spelunky alkotóitól

2017. augusztus 09.
4.3551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas bejelentéssel szolgált a Mossmouth csapata a minap, akik UFO 50 címmel egy komplett játékgyűjteményt jelentettek be a rajongók számára, a középpontjában nem kevesebb, mint 50 8-bites retro különlegességgel.

A Spelunky alkotóiként megismert brigád korábban már megjelent és fiókban tartott alkotásait gyűjtötte össze a fanatikusoknak, amelyek között egy- és többjátékos címeket ugyanúgy megtalálunk, mint platformereket, shoot em up játékokat, puzzlereket vagy vérbeli szerepjátékokat.

A csapat kiemelte, hogy egyik alkotás sem valami mini- vagy micro-játék, mindegyik teljes értékű cím, amelyekkel összességében több száz órányi játékidő vár ránk. A csomag egyébiránt határozottan a nyolcvanas évekbe szeretne visszarepíteni minket, klasszikus dizájn, grafika és játékmenet, ámde modern környezet társaságában.

Az UFO 50 első körben kizárólag PC-re érkezik, méghozzá valamikor 2018-ban, de vétek lenne ettől a csodálatos gyűjteménytől megfosztani a konzolosokat.

Nézd nagyban ezt a videót!



UFO 50 címmel egy komplett játékgyűjteményt jelentettek be a rajongók számára, a középpontjában nem kevesebb, mint 50 8-bites retro különlegességgel.'>
3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

Gépigény? röhögő smileyröhögő smiley Csak viccelek, de azért tetszik, szerintem kipróbálom. Sárgakazi óta nem játszottam ilyeneket. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

30 évvel ezelőtt istenek lettek volna ezekkel a játékokkal.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez nagyon jópofa! mosolygó smiley

válasz erre
UFO 50
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja