UFC Undisputed 2010 - Bajnok a borítón

2010. február 06.
5.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Bárki bármit is mond, Magyarországon alig ismerik a ketrecharcot és a pankrációt.

Természetesen sokan hallhattak róla, de ha odamennénk valakihez az utcán, hogy mondjon három pankrátort és három ketrecharcost, akkor bizony gondban lenne az illető. Hazánkban talán Hulk Hogan neve mond valamit, ugyanis a zenés MTV-n volt egy valóságshow ami, a fiatalabb generációkat odatapasztotta a képernyő elé. Míg a WWF (World Wrestling Federation) idétlen bohóckodásból és színészkedésből áll, addig az UFC (Ultimate Fighting Challenge) az egyik legkeményebb, valóságos küzdősport.

Valahogy nem túl sok konzolos átiratot készítenek ezekből a sportágakból. Természetesen ennek is megvan az oka, túlságosan zárt a szegmens. Ha egy adott országban nincsenek annak a tevékenységnek nagy hagyományai, akkor érhető módon kevesebb játékot fognak eladni mondván: az emberek nem költenek tízen ezer forintot ismeretlen szoftverre. Mindenesetre a THQ rendületlenül dobja piacra ezeket a termékeket hol jobb, hol pedig gyengébb minőségben. Az UFC Undisputed 2010-ről jelenleg nem sok mindent lehet tudni, csak azt, hogy a fejlesztőcsapat áradozik róla.


UFC Undisputed 2010 - Bajnok a borítón - 2. kép



A játék borítóján pedig nem más lesz, mint a címvédő UFC bajnok Brock Lesnar - aki az idei harcokat betegség miatt nagy valószínűséggel kihagyja. Multiplatform címmel van dolgunk, elsőként Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik május 25-én, későbbiekben pedig - még 2010-ben - ellátogat PSP-re is.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 11 napja

***** jo játék de sajnos nincs xboxom wtf smiley
de nemsokára szülinapom lesz akor kérek és első játékom ez lesz röhögő smileyDD

amugy hány forint ez a játék??

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 15 napja

ez a eg ujabb es a leg kirajabb jatek.mit szoltokröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja