UEFA 2008 - Az első képek

2008. február 28.
2.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Végigböngészve a jegyárakat az idén esedékes labdarúgó európa bajnokságra tudatosult bennem, hogy ez a rendezvény is kimarad az életemből.
 

A legolcsóbb belépő is többszáz euro... Úgyhogy maradnak a jól bevált TV közvetítések, a meccs címén menjünk le a kocsmába c. nyári esték, na meg az EA Sports menetrend szerint érkező szimulátora a világversenyről. A közelgő futballünnepet jelzi, hogy elkezdtek szállingózni a képek a játétékról. Ebből mutatunk most néhányat.

A FIFA 2008 nehézségi szintjével még bőven tartogat ugyan kihívást a műfaj szerelmeseinek, de páros év révén máris közeleg az EA különkiadása, idén az UEFA 2008. Természetesen a játék pontos mása lesz az európa bajnokság, benne szerepel majd az összes helyszín, csapat és játékos, mindez a már megszokott magas színvonalon. A játék valamennyi népszerűbb platformra megjelenik majd két hónappal a torna rajtja előtt a Nintendo konzolainak kivételével, egészen pontosan április 11-én. Az első képek bíztatóak, és végigböngészve őket végre reményét látom, hogy a közönség is úgy lesz kidolgozva, ahogyan kell, és nem szalonszurkolók ülnek majd a lelátókon, hanem igazi drukkerek. Na, majd meglátjuk! Bővebb hamarosan.....


UEFA 2008 - Az első képek - 1. kép


UEFA 2008 - Az első képek - 2. kép


UEFA 2008 - Az első képek - 3. kép


UEFA 2008 - Az első képek - 4. kép

nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljasoami profilja