Üdítős és chipses kiegészítőket kap a Call of Duty: Advanced Warfare

2014. augusztus 26.
2.1681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision úgy látszik, hogy minden lehetőséget megfog a Call of Duty: Advanced Warfare promotálásra, így legfrissebb híreink szerint a Montain Dew üdítőital és a Doritos chips is részt vesz a játék reklámkampányában - ráadásul nem is akármilyen módon.

A kérdéses termékek csomagolásán ugyanis Amerikában október 6-tól egészen február közepéig exkluzív kódokat találnak majd a Call of Duty: Advanced Warfare rajongói, amelyeket beváltva különleges üdítős és chipses kiegészítőkhöz juthatnak hozzá a játékhoz.

Minden egyes terméken más és más kód lesz megtalálható, így sisakok, távcsövek, páncélok, az exoskeleton bővítményei, dupla XP lehetőség, valamint egyéb kiegészítők és kiváltságok is elérhetővé válnak a játékosok számára, és mindenki, aki beváltott már legalább egy kódot, nyerhet magának egy Xbox One-t. Európában vajon miért nincs ilyen promóció?
Call of Duty: Advanced Warfare promotálásra, így legfrissebb híreink szerint a Montain Dew üdítőital és a Doritos chips is részt vesz a játék reklámkampányában - ráadásul nem is akármilyen módon.'>
6 hozzászólás

Nate

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Remek ötlet - elvégre a videojátékok mellé abszolút passzol az üdítő és a chips - mégis számomra kissé erőltetett. Lehet, hogy én vagyok kissé maradi, de a reklámozás számomra megragad a TV és weboldalak szintjén.

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Majdnem dettó ugyanaz, mint a múltkori Garden Warfare promó.

válasz erre

movi

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Mert akkor talán a hazai képviseletnek is a zsebébe kéne nyúlnia. És mint tudjuk Magyarországon a haszonból sosem elég! Nem kell az nekik, úgy is megveszik!
Egyenesen csoda ha legalább addig eljutunk, ha nagy ritkán magyar felirattal látják el játékot, az meg, hogy hazai szinkron legyen rajta, na arról meg ne is álmodjatok!meglepődött smiley
Magyarországon a reklám, és a promóció kimerül a konzol üzletekben kapható posztereken. Ennyi...

válasz erre

Mordorer

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nem értem hogy mi miért maradunk ki az ilyenekből...wtf smiley

válasz erre

maxx1717

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nem sok játék ad ilyen promókat a játékosai számára, tényleg jó kis promó

válasz erre

fantis6

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

nem rossz promó mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja