UbiSoft: Brutális őszi játékfelhozatal

2010. június 30.
1.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A francia UbiSoft háza táján enyhén indult meg az a bizonyos szekér, lévén idén már számtalan sikercímmel örvendeztették meg a játékosokat, azonban ősszel minden eddigi rekordjukat is megdöntik, ez derül ki legalábbis legfrissebb jelentésükből, amely alapján megállapítható, hogy brutális játékfelhozatallal készülnek számunkra a srácok.

A lavina október első napján indul meg, amikor boltokba kerül a Shaun White Skateboarding PlayStation 3-ra, Nintendo Wii-re, Xbox 360-ra és PC-re, de még a hónap 15-én befut a Just Dance folytatása is, kizárólag a Nintendo nagy masinájára.

A sort szintén egy kizárólag a japán gépezetre érkező alkotás, a Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earing folytatja, amely egyelőre még pontos dátum nélkül létezik, de biztosan a második őszi hónapban kerül a polcokra. Őt követi, immáron novemberben, azon belül is 12-én, az újfent Wii-exkluzív Rayman: Rabbids Travel in Time, a sort pedig az Assassin's Creed: Brotherhood folytatja PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, méghozzá november 19-én. Természetesen ez még nem minden, hiszen a negyedik negyedévben, tehát még idén a boltokba kerül - csak egyelőre nincs pontos datálásuk - a Driver: San Francisco, a HAWX 2, a Michael Jackson: The Game és a Kinect-re kiélezett Your Shape: Fitness Evolved is. A UbiSoft átkacsintott már kicsit a jövő esztendőre is, jelenleg ugyanis 2011 első negyedévére ígérik a Tetsuya Mizuguchi-féle Child of Eden-t és a Ghost Recon: Future Soldier-t is. Mozgalmas időszaknak nézünk elébe tehát ősztől, és ez csak a UbiSoft felhozatala!
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljamarco profilja